2010. július 27., kedd

A magam mentségére


Addig mondogattam, hogy nem használjuk ki eléggé a gyülekezeti honlapunk adta lehetőséget, amíg egyszer csak megbíztak a szerkesztésével.... :-)
Örömmel dolgozom rajta, de a rendszer adta keretek, az én felhasználó-szintű ismereteim, valamint az a tény, hogy alig négy éve élek Sopronban egyre több hiányérzetet keltett bennem.
Ezért kezdtem el ezt az internetes naplót!
Ez a forma egyrészt kiegészíti a honlapot, másrészt lehetőséget ad az egymással való párbeszédre.
Tekintsük próbának!
Néha - ha már nem fér belém - egészen személyes leszek. Majd előre jelzem, ezzel a színnel,mint most...:-)



2 megjegyzés:

  1. Kedves Erzsi!
    Én jónak, hasznosnak találtam a blogodon megjelenő információkat, csak azt nem értem, miért nem fért ez fel a gyülekezeti honlapra, talán azért, mert más gyülekezet eseményei is bekerülhetnek? Ez szerintem nem baj.
    De örülök ennek is, további sok erőt hozzá!
    Kati

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati!

    Némely része valóban felfér a gyülekezeti honlapra, ki is javítottam az alcímet :-)

    Miért mégis…?
    A honlapon adott a program, adott a forma, bizonyos dolgokat azon belül nem tudtam úgy megvalósítani, ahogyan szerettem volna.
    A másik várakozásom, ami általad is történt: itt van lehetőség „visszabeszélni”! Nekem nagyon fontos a párbeszéd, esetenként kifejezetten szeretnék kérdezni!
    A harmadik ok valóban az, hogy ez a forma tágabb ölelésű, belefér más is, más gyülekezetek,- különösen a közeliek - eseményei, más, lazábban kapcsolódó, de számomra fontos témák.

    Mint első hozzászólónak, külön köszönöm, hogy írtál!
    VE

    VálaszTörlés